Bootcamp az Orgona Panzióban

 In Evenimente Corporate, Uncategorized

Bootcamp az Orgona Panzióban

Idén is folytatódik a Bootcamp hétvége @ Orgona Panzió ****, amelyet a nemzetközi fitness edző szervezett Marius Berbecut 2017-ben indult. Az elmúlt két kiadás óta eltelt idő: április és június, és tovább folytatódik az augusztusban. Ebben a tekintetben a résztvevők rendkívül izgatottak voltak az esemény miatt, és csak arra várnak, hogy visszatérjenek egy újabb hétvégére, edzéseket és jó hangulatot téve.

Az elmúlt években jelenlévőek élvezték az intenzív edzést, a hely nagyvonalú helyét, a friss levegőt és az Orgona Panzió által kínált lehetőségeket. A résztvevők egy hétvégén tele voltak mozgással és dinamizmussal, így a 3 napos rendezvény ideje alatt a vendégek élvezték az energikus és kimerítő szabadtéri tevékenységeket, miközben pihenjenek. Az alábbiakban látható a videogaléria az esemény dátumáról.

Mivel a dinamikus és intenzív edzések kimerítőek, a vendégek minden olyan felszerelést igényelnek, amire szükségük van: a vendégház tágas és gyönyörűen parkosított kertje, fából fűtött fa vagy szauna. Este a jó hangulatban elterjedt a résztvevők a beszélgetések, amelyek késő éjszaka a fedett teraszon, a tribute vagy a kölyök.

Recommended Posts

Leave a Comment

olimpiada internationala de matematica