Bootcamp la Pensiunea Orgona

 In Evenimente Corporate

Bootcamp la Pensiunea Orgona

Și anul acesta continuă weekend-urile de Bootcamp@Pensiunea Orgona**** organizate de antrenorul internațional de fitness Marius Berbecuț începute în anul 2017. A trecut ceva vreme de la ultimele două ediții: cea din Aprilie respectiv cea din Iunie și va continua cu cel din August. În acest sens participanții au fost extrem de încântați de eveniment și abia așteaptă să revină pentru un alt week-end plin de antrenamente și bună dispoziție.

Cei prezenți la edițiile tocmai trecute s-au bucurat de antrenamentele intensive pregătite, de spațiul generos al locației, de aerul proaspăt și facilitățiile oferite de Pensiunea Orgona. Participanții au avut un weekend plin de mișcare și dinamism, astfel în cele 3 zile în care s-a desfasurat evenimentul, oaspeții prezenți s-au bucurat de activități outdoor energice și epuizante , dar în același timp relaxante.

Mai jos puteti vedea galeria de video-uri din data evenimentului.

Pentru că antrenamentele dinamice și intensive te epuizează, pentru invitați au avut puse la dispoziție toate facilitătile necesare pentru a se rasfața și destine: gradina spațioasă și frumos amenajată a pensiunii, ciubărul încălzit cu lemne sau sauna. Seara, buna dispoziție s-a revărsat asupra participantiilor în discuțiile care s-au întins târziu în noapte pe terasa acoperită, la filegorie sau în ciubăr.

Recommended Posts
olimpiada internationala de matematica