Descriere

cazare cluj napoca

Pensiunea Orgona dispune de un număr de 7 camere și 1 apartament complet amenajatde inchiriat, oferind un maxim de confort şi relaxare. Fiecare cameră dispune de o baie privată cu duș, cu excepția apartamentului, care dispune de două băi, având în vedere capacitatea mai mare de cazare.

Dacă te aflii în căutarea unei locații de închiriat pentru organizarea unei vacanțe alături de prieteni, un team-building sau training alături de colegi sau diferitelor evenimente corporate sau private, cazare în perioada festivalurilor Electric Castle, Untold departe de aglomerația orașului, ai ajuns în locul potrivit. 

În afară de posibilitatea serviciilor de cazare locația dispune de un spațiu foarte generos de 2 hectare pentru organizarea diverselor activități sau evenimente autdoor.

Camera 1 cu un pat matrimonial

Această cameră surpinde atmosfera unei vacanțe ideale fiind dotată cu o terasă spațioasă în care ai posibilitatea de a te delecta cu cafeaua de dimineață sau cu un pahar de vin la finalul zilei. În acest loc poți admira liniștit priveliștea care înconjoară întreaga locație.

Camera 2 cu pat matrimonial și un pat de o persoană

În această cameră pot fi cazate 3 persoane având în dotare un pat matrimonial și un pat de o persoană, fiind ideală pentru o vacanță în familie.

Camera 3 cu un pat matrimonial

Camera 4 cu un pat matrimonial

Aceste două camere sunt ideale pentru o vacanță în cuplu departe de aglomerația urbană, având în amenajarea acestora un spațiu intim în care te poți bucura de clipe de relaxare și liniște dotate cu paturi matrimoniale confortabile.

Camera 5 cu 3 paturi de o persoană

Camera 6 cu 3 paturi de o persoană

Pentru un eveniment corporate sau o ieșire alături de prieteni în mijlocul naturii la sfârșitul săptămânii, aceste două camere sunt amenajate cu 3 paturi de câte o persoană, fiecare având baie proprie în cameră.Astfel există posibilitatea de a te distra alături de prieteni într-un spațiu confortabil care îți oferă toate facilitățile necesare pentru un weekend de poveste.

Camera 7 cu cinci paturi pentru 1 persoană şi un pat matrimonial

Această cameră este destinată pentru cei care își doresc să se bucure de spațiu cu ocazia diferitelor evenimente. Apartamentul este dotat cu cinci paturi pentru o persoană și un pat matrimonial,  având posibilitatea de a fii cazați până la 7 persoane. Având capacitate mai mare de cazare pentru confortul oaspeților există două băi cu dușuri..

Camera 8 cu un pat matrimonial.

Această cameră, care este dotată cu un pat matrimonial au posibilitatea de a fi cazate 2 persoane, este dotată cu baie prorie și este plasată într-o arie retrasă din cadrul pensiunii pentru ca oaspeții noștri să se poată bucura de clipele de liniște.